Photo Photo Photo Photo
Sommer

For Overnatting - ring 97087654, - fra ett til flere døgn, (høy standard).  Embarassed  Her har du også tilgang på trådløst nettverk.
Laks / sjøørret og sjørøyefiske ! Fisketid - 08 er 15. juli - 17. august.

Fjellturer :
Små topper – høye fjell .Du kan fullstendig leve I pakt med naturen .Det er ingen begrensninger – annet enn seg selv . Ørretfiske i fjellvann.

Badeliv :
Det fins flere fine badeplasser når temperaturen er ok for deg.

Midnatt sol :
Er du oppe på fjellet ved midnatt – kan du se sola i riktig vær.På tur ned fra fjellet kan du snuble i ei multemyr .

Lavo og telttur :
Villmarka er rundt oss – vi trenger ikke streve så langt av gårde for å oppleve roen og villmarka .

Ut på tur når jeg våkner :
Ønsker du å gjøre det som passer der og da  -- eks. nyte naturens ro – så er det bare noen minutters rolig drømme gange – så er du på et oversiktlig sted .

Inkluderende :
Ønsker du å få et innblikk i gårdsdrifta og det den måtte gi av positivitet og inspirasjon – så er det mulig (prate med dyra – kalving – mating – melking m.m.).

 
Høst

Haustferien her ! ?Hausten her er en utrolig farvedryssende opplevelse – farver flere en reinbuen kan vise . Her kan du jakte med foto (trenger du råd / gaiding – stiller jeg opp).Ønsker du en annen jaktopplevelse kan du få bli med .Bål kos på mørke haustkvelder er fult mulig . 

Ørret fiske i fjellvann !

Bærtur :
Blåbær / tyttebær / bringebær i mangfold m.m. ”bare plukk”.En del elsker sopp, -- for de – er det muligheter (sopp – e – d – fali det ?) . 

Naturen :
Her fins det sjarmerende drittvær , sol og varme som midt på sommeren, men med høstens sjarm .Naturen er her, -- det er bare å bruk den. Været kan skifte fort og det er en del av sjarmen med det usikkere.

Den første snøen :
I blant kommer den første snøen nedi dalen i første halvdel av oktober, det er altid noe majestetisk (mystisk med den) over det første hvite teppet .

 
Vår

For overnatting ring 97087654, fra ett til flere døgn (høy standard).    Surprised  Her har du også tilgang på trådløst nettverk.

Ørret fiske i sjøen : Har overnatting for den som er intresert i sjøørretfiske som er spennende no ( børstemarken skal sverme på dette tidspungt ), det har vært tatt en del fin ørret i sjøen i april - 08.
Vårsol :

Åbygda er et spesielt sted, - våren er utrolig tidlig her, og nyte vårens mangfold gjøres på april / mai .
Fortsatt ligger snø innen rekkevidde og turer på ski til langt ut i mai er mulig .  

Fugleliv :
Tiur / orre leik og storspoven som plystrer med trylle fløyta si – er med på å vekke vårstemninga .Trår en med myke skritt i utmarka – kan en fort få nærkontakt med dyr og fugler i hektisk aktivitet, - her kan du få med deg tiur & orre leik i grålysninga .

Snøsmelting :
Her kan du nyt sola på en snøflekk i ei li, - og hør bekken våkne til liv .Rusle ved fosser og stryk og se den mektige kraft av isgang i snøsmeltinga . bare det å fange alle lyder i vår spillet – er mektig.

 

4 årstider

 • vtem newsroll

  Høst 2011-09-27 13:34:54

  Haustferien her ! ?Hausten her er en utrolig farvedryssende opplevelse – farver flere en reinbuen ka…
 • vtem newsroll

  Sommer 2011-09-27 13:34:12

  For Overnatting - ring 97087654, - fra ett til flere døgn, (høy standard).  Embarassed  Her har du o…
 • vtem newsroll

  Vår 2011-09-27 13:35:32

  For overnatting ring 97087654, fra ett til flere døgn (høy standard).    Surprised  Her har du også…

GALLERI

 • Bilder Tab

Åbygda på karte

Kontakt oss